Menuforslag, buffet-fest - vinmenu​

Alle forslag er bestilling min. på 10. cuverter samt forudbestilling.

Der tages forbehold på evt. prisstigninger.​

Forslag - buffet​

01​

02

 

 03

Forslag - festmenu

Forretter:​

  • Hummersupe med flutes
  • Klar suppe med flutes

888

  • Fransk løgsuppe med ostecroutons

88

  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og flutes

88

  • Tarteletter med høns i asparges

88

  • Hønsesalat på ananasbund og flutes

78

  • Rejecocktail med flutes og pikant sauce

88​

  • Ferskrøget laks m. Flødestuvet spinat og flutes

88

  • Hvidvinsdampet laks, flødestuvet spinat og flutes

98

  • Røget landskinke med melon

88

Hovedretter:​

Kroner​

  • Sprængt svinekam med 3-slags årstidens grøntsager, asparges sauce og hvide kartofler

188

  • Helstegt svinekam med rødkål, agurkesalat, brunede kartofler, hvide kartofler og brun sauce

188

  • Gammeldags oksesteg med bønner, sukkerbrunede perleløg, gl.dags hvidkål, brun sauce, hvide kartofler

198

  • Helstegt oksefilet med 2-slags grøntsager, bagt kartoffel, kryddersmør/hvidløg, rødvinssauce

220

  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfssalat, agurkeslat, tyttebær, brunede kartofler, hvide kartofler, vildtsauce, helstegte champignons

220

Desserter:​

Kroner​

  • Husets isdessert

79​

  • Diverse fromager

79​

  • Pandekager med is

79​

Forslag - menu

01

Pris per cuvert kr. 415

Lakseroulade med rogncreme, lime og flutes​

Saltinbagt oksemørbrad, hele ristede champignon​

Bønner i svøb og pommes duchess, beanaisesauce​

Mandeltærte med hindbær coulis og vanilleis​

02

Pris per cuvert kr. 415

Hummersupe med flutes​

Kalvesteg stegt som vildt, waldorfssalat, hele ristede champignon​

Hvide og brunede kartofler med vildtsauce​

Fragelitèbund med vanille is og frugter​

03

Pris per cuvert kr. 380

Hønsesalat på ananasbund, flutes​

Helstegt svinekam med rødkål, brune og hvide kartofler​

Omelette à la norvèienne (tynd lagkagebund fugtet med likør, vanilleis dækket med marengs)​

04

Pris per cuvert kr. 425

Lakseterrine med flutes, smør og dressings​

Klassisk lammekølle(persille og hvidløg) m. Flødekartofter​

Honningglacerede rodfrugter samt myntegelè​

Pandekager med vanillecreme, solbærsyltetøj og vanilleis​

05

Pris per cuvert kr. 425

Isingfilet med laks,flutes, smør og cremet dilddressing​

Dyrekølle med glasserede perleløg, bønner i svøb, rabarberkompot, hvide kartofler og vildtsauce​

Chokoladeis med lun appelsinsauce​

06

Pris​ Per cuvert kr.

 

 

 

 

N Y T.

 

Festmenuer - vælg f.Eks. Forret - hovedret - dessert.

kr. 415,00 for alle 3-retter.

 

Forretter:

Rejeroulade med spinat, hertil flutes og caviar creme

 

Laksepatè med tiger rejer, hertil flutes og cremet dilddressing

 

Grønne asparges I seranosvøb, hertil sauce mousselin og flutes​

 

Rejemousse, flutes og hjemmelavet dressing

Hovedretter:

 Appelsin/honning marineret oksemærbrad, hasselbagt kartofler, gorgonzola sauce

 

Ovnbagt fennikel, dampede asparges

Porterbraisseret svinekam, champinon a la creme, hvide kartofler, grønne bønner

 

Fyldt kalvemørbrad m. Cognac sauce, hvidløgskartofler, ratatouille​

Desserter:

Pære "belle helene"

 

"spejlæg" ananas + fersken m. Vanille is/flødeskum

Halve bagte ananas m. Vanille is, creme de cassis

 

Rabarber trifli a la colosseum

Banansplit

 

Panna cotto m. Bærcoulis

 

Hvid chokolademousse med bær​

Vin menu.

Til alle vore menuer - buffet - festmenuer kan vi tilbyde dem en vin menu bestående af:

Velkomstdrink

(kir eller rosèvin)

Til maden.

Forret og hovedret

Fri hvidvin og rødvin

Dessert.

Portvin eller sauternes

Tillægspris kr. 250,00 per person

Efter desserten slutter den fri udskænkning - herefter betales efter regning​

​Sønder Havnegade 24 ST. 6400 Sønderborg

​Ring til os på tlf. 74 42 23 06

CVR: ​36943416