Menuforslag, buffet-fest - vinmenu​

Alle forslag er bestilling min. på 10. cuverter samt forudbestilling.

Der tages forbehold på evt. prisstigninger.​

Forslag - buffet​

01​

Pris per cuvert kr. 445,00

Lakseroulade med flødeost og caviar, åapaya dressing

Hønsesalat a la Colosseum

Fyldt Rødspættefilet med spinat og bacon

Diverse brød, salat og dressings

Kalvemørbrad med grøntsager og rødvinssauce

Ostelagkage og frugtfad

Lun æbletærte

02

Pris per cuvert kr. 405,00

Hjemmelavet tunmousse

Røget laks med spinat

1/2 æg med rejer

Helstegt kalvefilet med svampesautè

Salatbar dertil pasta

3-slags oste med frugt og kiks

Ostelagkage

 

 03

Pris per cuvert kr. 570,00

Lakseroulade med flødeost og caviar,  Papaya dressing

Chilli & Lime marineret Laks​

Maskeret blomkål med rejer og krebs, Fyldt rødspættefilet med spinat og bacon​

Hønsesalat a la Colosseum, Stenbiderrogn med cremefraiche,rødløg og blinis​

Friskbagt brød, smør og diverse dressings​

Helstegt Oksefilet samt Helstegt Kalkunbryst med pikant ostefyld​

Som tilbehør serveres:

Pastasalat, bagte rodfrugter, bønner i svøb, Svampeflødesauce og pommes bateaux​

Ostelagkage og frugtfad​

Forslag - festmenu

Forretter:​

Kroner​

  • Hummersupe med flutes

88

  • Klar suppe med flutes

888

  • Fransk løgsuppe med ostecroutons

88

  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og flutes

88

  • Tarteletter med høns i asparges

88

  • Hønsesalat på ananasbund og flutes

78

  • Rejecocktail med flutes og pikant sauce

88​

  • Ferskrøget laks m. Flødestuvet spinat og flutes

88

  • Hvidvinsdampet laks, flødestuvet spinat og flutes

98

  • Røget landskinke med melon

88

Hovedretter:​

Kroner​

  • Sprængt svinekam med 3-slags årstidens grøntsager, asparges sauce og hvide kartofler

188

  • Helstegt svinekam med rødkål, agurkesalat, brunede kartofler, hvide kartofler og brun sauce

188

  • Gammeldags oksesteg med bønner, sukkerbrunede perleløg, gl.dags hvidkål, brun sauce, hvide kartofler

198

  • Helstegt oksefilet med 2-slags grøntsager, bagt kartoffel, kryddersmør/hvidløg, rødvinssauce

220

  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfssalat, agurkeslat, tyttebær, brunede kartofler, hvide kartofler, vildtsauce, helstegte champignons

220

Desserter:​

Kroner​

  • Husets isdessert

79​

  • Diverse fromager

79​

  • Pandekager med is

79​

Forslag - menu

01

Pris per cuvert kr. 415

Lakseroulade med rogncreme, lime og flutes​

Saltinbagt oksemørbrad, hele ristede champignon​

Bønner i svøb og pommes duchess, beanaisesauce​

Mandeltærte med hindbær coulis og vanilleis​

02

Pris per cuvert kr. 415

Hummersupe med flutes​

Kalvesteg stegt som vildt, waldorfssalat, hele ristede champignon​

Hvide og brunede kartofler med vildtsauce​

Fragelitèbund med vanille is og frugter​

03

Pris per cuvert kr. 380

Hønsesalat på ananasbund, flutes​

Helstegt svinekam med rødkål, brune og hvide kartofler​

Omelette à la norvèienne (tynd lagkagebund fugtet med likør, vanilleis dækket med marengs)​

04

Pris per cuvert kr. 425

Lakseterrine med flutes, smør og dressings​

Klassisk lammekølle(persille og hvidløg) m. Flødekartofter​

Honningglacerede rodfrugter samt myntegelè​

Pandekager med vanillecreme, solbærsyltetøj og vanilleis​

05

Pris per cuvert kr. 425

Isingfilet med laks,flutes, smør og cremet dilddressing​

Dyrekølle med glasserede perleløg, bønner i svøb, rabarberkompot, hvide kartofler og vildtsauce​

Chokoladeis med lun appelsinsauce​

06

Pris​ Per cuvert kr.

 

 

 

 

N Y T.

 

Festmenuer - vælg f.Eks. Forret - hovedret - dessert.

kr. 415,00 for alle 3-retter.

 

Forretter:

Rejeroulade med spinat, hertil flutes og caviar creme

 

Laksepatè med tiger rejer, hertil flutes og cremet dilddressing

 

Grønne asparges I seranosvøb, hertil sauce mousselin og flutes​

 

Rejemousse, flutes og hjemmelavet dressing

Hovedretter:

 Appelsin/honning marineret oksemærbrad, hasselbagt kartofler, gorgonzola sauce

 

Ovnbagt fennikel, dampede asparges

Porterbraisseret svinekam, champinon a la creme, hvide kartofler, grønne bønner

 

Fyldt kalvemørbrad m. Cognac sauce, hvidløgskartofler, ratatouille​

Desserter:

Pære "belle helene"

 

"spejlæg" ananas + fersken m. Vanille is/flødeskum

Halve bagte ananas m. Vanille is, creme de cassis

 

Rabarber trifli a la colosseum

Banansplit

 

Panna cotto m. Bærcoulis

 

Hvid chokolademousse med bær​

Vin menu.

Til alle vore menuer - buffet - festmenuer kan vi tilbyde dem en vin menu bestående af:

Velkomstdrink

(kir eller rosèvin)

Til maden.

Forret og hovedret

Fri hvidvin og rødvin

Dessert.

Portvin eller sauternes

Tillægspris kr. 250,00 per person

Efter desserten slutter den fri udskænkning - herefter betales efter regning​

​Sønder Havnegade 24 ST. 6400 Sønderborg

​Ring til os på tlf. 74 42 23 06

CVR: ​36943416