Julemenuer 2016. 

Husk at bestille bord i god tid !

 

Fra fredag den 14. nov. 2016.   KL. 12.00

 

 

 

 SERVERER VI JULEPLATTEN.

 

 

 

 

 JULE PLATTE KR. 178,00

 

 

Marinerede sild med karrysalat

Kryddersild med løg, capers og 1/2 æg

Rejer med mayonnaise

Rødspættefilet med remoulade, citron

Lun frikadelle med agurkesalat

Tartelet med høns I asparges

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Evt. Tilvalg se nederst.​ (Til Højre)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 STOR JULEANRETNING   KR. 298,00

        KUN MOD FORUDBESTILLING.

 

Marinerede sild med karrysalat

Kryddersild med løg, capers og 1/2 æg

Rejer med mayonnaise, citron
Røget laks med cremet dilddressing

Rødspættefilet med remoulade, citron

Frikadeller med gl. Hvidkål

Tarteletter med høns I asparges

Røgetflæsk samt kålpølser med grønlangkål og brune kartofler

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

incl. Mandelgave.

​Tilvalg ekstra. Pris per person mod forudbestilling.

Grønlangkål og kålpøse

kr. 40,00

Grønlangkål uden kålpølse

kr. 25,00

Røget ål

kr. 35,00

Rødspættefilet

kr. 30,00

Leverpostej, bacon og champignon

kr. 25,00

Røget laks

kr. 35,00

3-slags oste

kr. 45,00

Flæskesteg med rødkål - min. 6 pers.

Kr. 30,00

 

 

​Sønder Havnegade 24 ST. 6400 Sønderborg

​Ring til os på tlf. 74 42 23 06

CVR: ​36943416