Forslag Til Festmenuer Ved Min. 10 Cuv.​

Forbehold for evt. Prisstigninger

Kroner​

Forretter​

Hummersuppe

88

Klar suppe med boller

88

Fransk løgsuppe med ostecroutons

88

Flødelegeret aspargesuppe med kødboller

88

Røget landskinke m.melon, flutes og smør

88

Skal med høns i asparges

86

Ananasskive med hønsesalat, asparges og flùtes

78

Rejecocktail med flùtes og pikant sauce

88

Ferskrøget laks med flødestuvet spinat og flÚtes

88

Hvidvinsdampet laks m.flødestuvet spinat og flùtes

98

Røget Landskinke med melon

88

Stegeretter​

Sprængt svinekam med årstidens grønsager og aspargessauce

188

Helstegt svinekam med rødkål og brunede kartofler

188

Gammeldags oksesteg med små løg og gammeldags hvidkål

198

Helstegt oksefilet med bagt kartoffel, gemüse og rødvinssauce

220

Kalvesteg - stegt som vild med waldorfssalat, surt og søde

220

Sat ål med kartofter og persillesauce samt tilbehør pris pr. Person

265

​For specielle ønsker ring og hør nærmere

Desserter

Husets isdessert

82

2 pandekager med is

82

Diverse fromager

80

Lun æbletærte m. is

62

Fragelitè bund m. is og årstidens frugter

82

Lidt til kaffen​

Rugbrødslagkage

45

Gammeldags æblekage

45​

Æbletærte m. flødeskum/cremefraiche

50

Irish Kaffe​

65

Varm Lumumba med flødeskum​

65

​Sønder Havnegade 24 ST. 6400 Sønderborg

​Ring til os på tlf. 74 42 23 06

CVR: ​36943416