Menu-buffet suggestions​

​Alle forslag er bestilling min. på 10. cuverter samt forudbestilling.

Der tages forbehold på evt. prisstigninger.

​FORSLAG - BUFFET

01​

KRONER​

  • Lakseroulade med flødeost og caviar​
  • Hønsesalat a la Colosseum​
  • Fyldt Rødspættefilet med spinat og bacon​
  • Diverse brød, salat og dressings​
  • Kalvemørbrad med grøntsager og rødvinssauce​
  • Ostelagkage og frugtfad​
  • Lun æbletærte​

HOVEDRETTER:

KRONER​

  • Sprængt svinekam med 3-slags årstidens grøntsager, asparges sauce og hvide kartofler
  • Helstegt svinekam med rødkål, agurkesalat, brunede kartofler, hvide kartofler og brun sauce
  • Gammeldags oksesteg med bønner, sukkerbrunede perleløg, gl.dags hvidkål, brun sauce, hvide kartofler
  • Helstegt oksefilet med 2-slags grøntsager, bagt kartoffel, kryddersmør/hvidløg, rødvinssauce
  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfssalat, agurkeslat, tyttebær, brunede kartofler, hvide kartofler, vildtsauce, helstegte champignons
  • Indbagt faseret svinemørbrad med pebersauce, hvide kartofler,bønner i svøb,helstegte champignons

DESSERTER:​

KRONER​

  • HUSETS ISDESSERT
  • DIVERSE FROMAGER
  • PANDEKAGER MED IS

​Sønder Havnegade 24 ST. 6400 Sønderborg

​Phone us 74 42 23 06

CVR: ​36943416